Vaja làheb:
500 gr riisijahu
250 gr vòid (asendan jàrgmine kord oliiviòliga)
200 gr pruun suhkur (zucchero di canna)
4 muna
0,5 pk / 7 gr kypsiste kypsetuspulbrit (vastavalt jahu kogusele arvutada)
1 riivitud sidruni koor ja miks mitte ka mahl
Valmistamine:
1. segada munad, suhkur ja toasoe pehme vòi
2. mikserdada ilusti pehmeks ja nummiks
3. riisijahule segada sisse kypsetuspulber ja riivitud sidrunikoor
4. segada jahu muna/suhkru/vòiga kokku (mitte liiga kaua segada)
5. 10ks minutiks taigen kylmkappi
6. kàega taignast pallikesed (umbes frikadelli suurused), siis veidi lapikuks vajutada ning hopp! kypsetusplaadile
7. 150 kraadises ahjus kypsetada ca 15-20 min
8. Valmis!
Note to self: uus hitt on syndinud!
Allikas: riisijahu pakk (tootja koduleht www.molinorosso.com)
No comments:
Post a Comment