Wednesday 2 March 2011

Pasta köögiviljadega

Kogus: 2

Vaja làheb:
200 g penne vòi fusilli pastat (täistera)
1 tk porgand
1 tk suvikõrvits
0.5 tk spargelkapsas ehk brokoli
100 g Herned (külmutatud)
0.5 küüs Küüslauk
200 g purustatud tomatid
1 dl köögiviljapuljong
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Hakitud petersell
Basiilik (värske, hakitud)
SERVEERIMISEKS
riivitud Parmesani

Valmistamine:
1. Koori ja viiluta porgandid, viiluta suvikõrvits. lõika brokoli õisikuteks.
2. Pane kastrulisse porgandid, suvikõrvits, brokoli, herned, purustatud küüslauguküüs, tomatid ja puljong.
3. Kuumuta keemiseni ja hauta vaiksel tulel 10 minutit.
4. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga.
5. Samal ajal keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks.
6. Kurna ja sega köögiviljadega.
7. Maitsesta hakitud peterselli ja basiilikuga.
8. Riivi peale Parmesani juustu ja serveeri.

Insipratsioon: Toidutare

No comments:

Post a Comment