Vaja làheb:
.. 1 purk (350gr) ube (flageolet, kidney, haricot)
.. 350 gr kooritud ja tykeldatud kartulit, maguskartulit, porgandeid, muskaatkòrvitsat (vòi nende kombinatsioon)
2 spl oliiviòli
1 sibul, vàikesteks tykkideks lòigatud
1 spl tomatipyreed (passata)
1 spl jahu, sobib ka kikerhernejahu
Valmistamine:
1. oad sòelale, loputada hoolikalt kylma veega, lasta pisut kuivada ja kahvliga peenestada
2. juurikad pannile vàhese veega, lasta vaikselt podisega, kuni on pehmed. seejàrel pyreestada
3. oliiviòli pannil kuumaks lasta, lisada sibulatykid ja kuumutada kuni òrnalt kuldne
4. nyyd lasta omavahel kokku juurikad, oad, sibul. lisada tomatipyree ja segada hoolikalt.
5. lisada jahu ja vormida 4 burgerit vòi ca 10-12 pallikest
6. oliiiviòli pannil kuumutada, praadida burgerid/pallikesed kuni kergelt kuldsed, aga mitte kòrbenud
Allikas: Vicki Edgson "The Food Doctor For Babies and Children"
No comments:
Post a Comment