Monday 16 May 2011

Apelsini-porgandikook

















Koostis:
150 g võid
1.5 dl suhkrut
2 muna
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
50 g hakitud valget või tumedat šokolaadi (jàtsin panemata)
1 dl apelsinimarmelaadi
2 dl riivitud porgandit
1 dl hapukoort (asendasin piimaga)
Peale:
tuhksuhkrut

Valmistamine:
1. Vahusta pehme või suhkruga.
2. Lisa ükshaaval vahustades munad.
3. Sega kuivained omavahel, lisa koos hakitud šokolaadi, apelsinimarmelaadi, riivitud porgandi ja hapukoorega tainale. Sega hästi kergelt läbi.
4. Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi.
5. Küpseta 175kraadise ahju allosas umbes tund aega.
6. Sõelu jahtunud koogile enne serveerimist tuhksuhkrut.

Allikas: Nami-Nami

No comments:

Post a Comment